Programa mixt (DUAL) ENLAIRA’T ALTERNANÇA 2024/2027

ENLAIRA’T ALTERNANÇA 2024/2027

És un programa Dual de Formació i ocupació subvencionat pel SOIB per a persones vulnerables en risc d’exclusió social en la modalitat de formació en alternança i es combina:

  • Formació de Grau C de nivell 1 certificat de professional Operacions bàsiques de cuina (HOTR0108_GRAU_C), Operacions bàsiques de restaurant i bar (HOTR0208_GRAU_C) i Operacions bàsiques de càtering (HOTR0308_GRAU_C).
  • Experiència pràctica de treball a l’entitat ACCENT al llarg del programa i en el marc del contracte de formació en alternança. Salari brut aproximat segons conveni i la jornada efectiva de treball:
    • El primer any (51,41% de jornada de treball efectiu i 48,59% de formació): 721,28 €.
    • El segon any (64,01% de jornada de treball efectiu i 35,99% de formació): 933,25 €.

Dirigit a persones valorades en risc d’exclusió social per l’àrea de serveis socials.

Data límit inscripcions: 14 d’octubre del 2024.
Dates del curs: del 6 de novembre del 2024 al 5 de novembre del 2026 (dos anys).
Jornada i horari: De dilluns a divendres realitzant un total de 7,5 hores de treball efectiu i formació diari. L’horari marc serà entre les 8.00h i les 20.00h.

Enllaç a l’oferta:

https://intranet.caib.es/esoibfront/principal.xhtml?seleccion=aplicacions06&tipOf=TPOFE-PRIVADA

Requisits d’accés:
Per accedir al programa dual d’ocupació i formació, les persones candidates hauran de reunir els requisits següents:

  • Entre 16 sense límit d’edat.
  • No tenir cap titulació relacionada amb la formació ofertada.
  • Estar inscrit o inscrita i en situació d’ALTA o suspensió com a demandant d’ocupació amb situació laboral de DESOCUPACIÓ al SOIB. Les persones fixes discontínues en període de no ocupació NO es consideren persones desocupades, poden participar en els processos de selecció d’aquestes ofertes d’ocupació i podran ser contractades sempre que hagin extingit la seva relació laboral. Amb la finalització de la relació laboral per causa de «pas a inactivitat» no es considerarà extingida la relació laboral. En aquests casos, s’haurà d’acreditar documentalment aquesta extinció de contracte abans del dia de la contractació.
  • Complir amb els requisits per l’accés al contracte de formació en alternança en el marc dels programes públics d’ocupació i formació (article 11.2 i disposició addicional segona del Reial decret legislatiu 2/2015, de 23 d’octubre), atenent el punt 11.3 del Reial decret-llei 32/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reforma laboral, la garantia de l’estabilitat a l’ocupació i la transformació del mercat de treball. (Aquests requisits es revisaran amb la coordinadora de la formació juntament amb l’equip de RRHH).
  • Complir amb un dels criteris d’accés exigits pel certificat de professionalitat que s’imparteixen (nivell 1): no hi ha requisits d’accés i, per tant, no hi ha titulació mínima per aportar.

Criteris de prioritat

  • Amb caràcter general i sempre que es compleixin els requisits mínims exigits per seleccionar les persones participants, s’ha de tenir en compte la preferència en la selecció de les persones desocupades demandants d’ocupació que duguin a terme un itinerari personalitzat d’inserció prestat pel SOIB o per les entitats col·laboradores en itineraris integrals d’inserció o els serveis d’Orientació Professional concertats, que hagin iniciat almenys un mes abans de l’acció formativa objecte d’aquesta convocatòria.
  • Per altre banda, en cas d’empat entre les persones candidates, tindran preferència en la selecció, les candidates amb la condició de violència masclista.

Al teus costat.

• Accent •